Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 17, 2017 13:28:52 GMT
Türk Siber Savunma'nın adminlerine verdiğimiz direktif ile websitenin sponsorluğuna erişmiş bulunuyoruz.Web güvenlik ile ilgili sıkıntılarınızda size bu konu altından yardımcı olmakla beraber 0day exploitlerinizi uygun fiyatlarla satın alıyoruz.
Web sitemiz ;sarpdenizalpay.tr.tn
|
|
X
Genel Sorumlu
Administrator
|
Post by X on Nov 17, 2017 13:32:14 GMT
Konu altından sponsorumuza web güvenlik ile ilgile dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz.Hayırlı olsun.
|
|
|
Post by Pesimistyle on Dec 21, 2017 15:08:22 GMT
O kadar güvenilir ki anlatamam. Kim size zeroday exploitini 52 tl fiyatla verir sanıyorsunuz ?
|
|
X
Genel Sorumlu
Administrator
|
Post by X on Dec 21, 2017 18:01:27 GMT
Sıkıntı yaşadığın konuyu buraya yazarsan sponsor aydınlatacaktır, Sert üslup kullanmak Türk Siber Savunma yöneticisine yakışmıyor Black.
|
|
|
Post by Pesimistyle on Dec 22, 2017 9:16:31 GMT
Ben onu yönetici olarak değil üye olarak yazdım.Sponsor konu altına gelse iyi olacak .
|
|
'Nightm3re
Genelkurmay Başkanı
Co-Administrator
|
Post by 'Nightm3re on Dec 28, 2017 19:43:13 GMT
Ben onu yönetici olarak değil üye olarak yazdım.Sponsor konu altına gelse iyi olacak . Seni alâkadar etmiyor, Üslûp her zaman misyonumuzun temeli olmuştur.Tatilinizin keyfini çıkarın .
|
|
Guest
Genelkurmay Başkanı
Kategori Moderatörü Sorumlusu
|
Post by Guest on Dec 29, 2017 12:49:39 GMT
Ben onu yönetici olarak değil üye olarak yazdım.Sponsor konu altına gelse iyi olacak . Seni alâkadar etmiyor, Üslûp her zaman misyonumuzun temeli olmuştur.Tatilinizin keyfini çıkarın . Üsluptan bahsetmişsiniz ancak bir Admin olarak daha kendiniz söyleninleri hazmedemiyorsunuz.Bıraksaydınız da üye cevap verseydi . Özellikle bir Genelkurmay başkanını görevden alıp da banlama yetkisini size kim verdi ? X - RaCont' - Yunus Eroğluer buraya bekleniyorsunuz. Ha şimdi cevap verdim diye daha doğrusu sizin deyiminizle üslupsuz konuştum diye uzaklaştıracaksanız buyrun! Bence sizin bir kafa tatili yapmanızın zamanı gelmiş,bir psikologa görünün isterseniz.
|
|
RaCont'
Özel Üye
Old School Administrator
|
Post by RaCont' on Dec 29, 2017 12:59:25 GMT
Guest Gereken cevabı bize gerek kalmadan anlaşılır bir dilden verdiğin için teşekkür ediyorum .. 'Nightm3re sana uyarı olarak 2 rütbe altını tahsis etmeyi uygun gördük . Pesimistyle 'nun da banı açılacak. Edit : Gerekenler yapıldı
|
|