Post by Pesimistyle on Dec 7, 2016 14:37:16 GMT
ALIMLAR : KAPALI
Öncelikle,moderatör nedir?
Moderatör genel anlamda forumun düzeni ve işleyişinden sorumludur.Kendine has vazifeleri vardır.Moderatör olmak sorumluluk gerektirir.
Forum içi yönetim rütbeleri :
Asistan : Başvurunuz kabul edildiği takdirde bu rütbeden başlarsınız.Asistanlara küçük lakin sorumluluk gerektiren vazifeler verilir.
MOD:Forum içerisinde verilen görevleri layıkıyla yerine getiren asistanımız bu rütbeye atanır.Asistanlara göre yetkileri daha fazladır.Moderatör rütbesidir.
U.MOD : Uzman moderatör rütbesidir.Moderatörlere göre yetkileri çok daha fazladır.
K.MOD : Yönetim birimlerinin en yetkili kademesidir.Bu rütbeye ulaşmak için oldulça uğraş vermeniz gerekir.
S.MOD : Üst Düzey Yönetim yani forum yönetim birimlerinin meclisi üyesidirler.Yetkileri oldukça fazladır.
CO-ADMİN : Üst Düzey Yönetim Üyesidirler.Forumun adminlerden sonraki 2 numaralı en yetkili yönetim birimidir.
Admin : Alabileceğiniz en üst rütbedir.Forumun en yetkilileridirler.
Başvuru Şartları :
GENEL:
Mod Asistanlığından Kategori Moderatörlüğüne rütbe seviyeleri büyüdükçe bir üst rütbeye geçiş için üyemizin değerlendirmeye alınacağı zaman da artar. Bu üst rütbelere gidildikçe yetkilerin ve sorumlulukların artmasına bağlı olarak önemin artmasından kaynaklıdır.
Tüm bunları okuyup anladığınıza göre artık sizi nelerin beklediğini bilmektesiniz. Şimdi başvuru şartlarına geçelim...
BAŞVURU ŞARTLARI:
-Vatanına Milletine, Misyonumuza Bağlı Olmak-
-15 Yaşının Doldurmuş Olmak veya Doldurmasına 2-3 Ay Kalmak-
-Daha Önce Forumdan Uzaklaştırma Cezası Almamış Olmak-
-En az 2 Haftadır Türk Siber Savunma Üyesi Olmak-
-Asistanlığa başvurduğu yıl içerisinde YGS, LYS, YDS, KPSS, OGS, XYZ... Benzeri Sınavları Olmamak-
-Forum İçerisindeki Görev ve Sorumluluklarını Aksatacak Yoğunlukta Mesleğe Sahip Olmamak-
-Forum Kurallarını İyi Kavramış Olmak-
Bu şartları sağladığınız takdirde başvuru yapabilirsiniz. Bizi aldatmaya çalışırsınız, olur da gözümüzden kaçar(insanlık hali) ve sizi onaylarsak bunun farkına vardığımız an aldatma derecenize göre forumdan sınırsız uzaklaştırmaya kadar ceza alırsınız. Bunu da ek bilgi olarak geçeyim.
Başvuru Formu :
Ad Soyad:
Doğum Tarihi: Gün/Ay/Yıl
Öğrenim Durumunuz: Lise/Üniversite/Mezun ve Alan/Bölüm/Meslek
Mail Adresi/Skype:
Referans Alabileceğimiz Bir Yönetim Üyesi(Varsa):
Daha Önceden Çalıştığınız Bir Sanal Platform?: Yok/Var(ABC Sekrutiy)
Asistan olduğunuzda size verilecek sorumluluk,görevler ;
*Forumu mümkün olduğunca haberlerinizle,akıcı ve etkileyici anlatımlarınızla güncel tutmak.
*İhbar hattına önem vermek.
*Size verilen kategoriye(örn:Linux)sahip çıkmak.
Başvuru Formunu Doldurup "'Black-Hero"ya Atmanız Yeterli.Bizim için yaş sorun değil,15 yaşından büyükseniz katılabilirsiniz.